Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Talvi Roomassa, Rooman talvi - Chennai Express
Pallontallaajat.net
Valikko

Talvi Roomassa, Rooman talvi

Rooman talvi on suomalaiselle juuri sopiva, koska se on vähän niinkuin meikäläisten kolea kesä. Välillä paistaa aurinko ihoa kuumottaen, seuraavana päivänä on jo kovat sateet. Pääsääntöisesti aika viileää.

Ystävänpäivän pako Roomaan täytti nämä tunnusmerkit, ja aamuisin oli samat fiilikset kuin vappuviikon koettaessa: miten laittaa mahdollisimman lämpimät vaatteet ja samalla näyttää coolin keväiseltä?

Suosittelen kyllä ehdottomasti Roomaa ja muitakin Euroopan pääkaupunkeja lämpimästi marras-maaliskuun reissuihin. Roomaan tutustuminen näin on suorastaan viisasta: kivisessä kaupungissa ei ole tukahduttavan kuuma, nähtävyyksiin joutuu maksimissaan lyhyeen jonoon ja hyviin ravintoloihin voi tehdä pöytävarauksen paikan päällä.

Forum Romanum: Rooma talvella

Forum Romanum: Rooma on talvella hiukan valoton, mutta sateesta vihreä

WP_20160213_022

Mutta aurinko saa hetkensä, ja kunnolla silloin saakin! (Vatikaanin puutarha)

Ja jopa ensimmäisten kirsikankukkinen näkeminen on mahdollista. Varmaan jotain 4 kuukautta ennenkuin Suomessa! (Testaccio)

Testaccio Rooma

 

Edellinen viesti Seuraava viesti

Saatat myös pitää näistä

Ei kommentteja

Jätä vastaus