Tervehdys Pallontallaajien käyttäjät,

Kiitos kun olet ollut mukana Pallontallaajien yhteisössä. Sivuston vähäisen kävijämäärän vuoksi olemme valitettavasti joutuneet tekemään päätöksen palvelun sulkemisesta tämän kevään aikana. Keskutelumahdollisuus foorumilla päättyy maanantaina 1.2. Sivusto tullaan sulkemaan toukokuun loppuun mennessä, johon asti vanhat viestit ovat vielä luettavissa, joten nyt kannattaa käydä nappaamassa vanhat matkamuistot talteen.

Ystävällisin terveisin,
Pallontallaajien tiimi

Nainen ja laukku - Chennai Express
Pallontallaajat.net
Valikko

Nainen ja laukku

Hello & welcome, kiva että voidaan jakaa matkustuskokemuksia! Oma reissuelämäni alkoi perheen pakettimatkoilla Kanarian Bamssekerhoihin ja on valunut kohti yksin koettua wanderkust-huumaa ja parisuhteen getaway-matkoja.

Vapaa-aikani Suomessa on aika kiinteästi kiinni Vihreiden politiikassa ja maailmankatsomukseni näkyy matkoillani. Haluan mennä paikkoihin, joissa on aitoja tarinoita ja opittavaa paikallisesta kulttuurista.

En pidä muovikrääsästä tai Dubain keinotekoisista saarista. Useimmiten päädyn viettämään aikaa elämäni tosirakkauden, Italian, kanssa. Tämä suhde syttyi opiskellessani kuusi vuotta latinaa ja kuunnellessani maikkani kiehtovia tarinoita antiikin Rooman kaheleista keisareista ja pompööseistä jumaltarinoista.

Matkastooreissani törmäät Aasiaan, Balkaniin, Italiaan ja aivan varmasti usein myös hyvin Turkuun. Hyviin uusiin ystäviin ympäri maailmaa ja tarinoihin maailman politiikasta, feminismistä, ilmastonmuutoksesta, kehitysyhteistyöstä ja muista yhteiskunnallisista aiheista. Kuntapolitiikkanörttinä heikko kohtani on eri paikkojen kaupungintalot, joihin yritän tunekutua sisään seuraamaan kokousta jos suinkin mahdollista.

1530542_10152196889124479_1781688173_nniins